Mot ett starkare varumärke

Den 2 maj 2018 tog 9 st medlemsföretag i MärkesDemo steget att byta namn från Atracco till Märkesdemo och skickade i samband med det ut följande pressmeddelande:

För att tydligare visa vårt samarbete för våra kunder kommer ett flertal bildemonteringsanläggningar runt om i landet att framåt agera under ett gemensamt varumärke – MärkesDemo. Närmast ut är nio bildemonteringar inom Atracco Group som kommer att byta namn 2 maj.

MärkesDemo har funnits som en samarbetande grupp av demonteringar sedan 2011 och nu är det dags att ta nästa steg! Alla anläggningar kommer fortsatt att verka fristående och behålla sina organisationsnummer.

”Det är väldigt positivt för varumärket MärkesDemo att en stor aktör som Atracco Group väljer att byta namn på sina anläggningar” säger Göran Torehall, Styrelseordförande i samverkansbolaget MärkesDemo.

Tillsammans kommer vi att vara verksamma i hela landet och navet blir e-handelsplatsen markesdemo.se.
Vi som verkar inom MärkesDemo kommer fortsätta att utveckla och förbättra vår gemensamma modell utifrån ett hållbart perspektiv. MärkesDemo är ett bra val för miljön och en bättre affär är för alla.

Det här är en utveckling som ger oss en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma lösningar. Det ger oss även ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker våra kunders behov.

”Namnändringen är starten på ett tydligare erbjudande till både våra kunder och leverantörer” avslutar Magnus Tagesson, COO Atracco Group.